Skip to main content

Mowies

Miranda


Miranda

Miranda vom Ulmer Haus

Geboren, 24 december 2022
Teef
DNA profiel met ouderschapsverwantie
Miranda is 62,2% Mopshond en 37,8% Whippet
Embark getest

Miranda is een prachtige hond van het bijzondere ras dat ontstaat wanneer je een Mopshond en een Whippet met elkaar kruist. Met haar unieke mix van 65% Mopshond en 35% Whippet straalt ze een onweerstaanbare charme uit. Haar vacht heeft de lichte Brindle kleur van de Whippet, wat haar een elegante uitstraling geeft.

Hoewel Miranda misschien niet de meest opvallende aanwezigheid is, heeft ze een warme en liefdevolle persoonlijkheid. Ze is een rustige metgezel die geniet van de eenvoudige geneugten van het leven. Haar favoriete plekje is onder de stralende zon, waar ze ontspannen kan liggen en zichzelf kan koesteren in de warmte van de zonnestralen.

Miranda is een echte aanwinst voor iedereen die het voorrecht heeft haar te kennen. Ze brengt vreugde en kalmte met zich mee, en haar aanwezigheid vult de ruimte met een positieve energie. Ze is altijd in voor een knuffel en staat klaar om onvoorwaardelijke liefde te geven aan mij.

Of ze nu geniet van een rustige wandeling in het park of gewoon ontspant in de achtertuin, Miranda straalt een sereniteit uit die anderen inspireert. Haar vriendelijkheid en zachtaardige aard maken haar geliefd bij zowel volwassenen als kinderen. Ze is een hond die graag gezelschap houdt, maar ze zal nooit opdringerig zijn. Miranda begrijpt het belang van ruimte en respecteert de behoeften van anderen.

Met haar unieke erfgoed en prachtige persoonlijkheid is Miranda een waardevol lid van de familie die met haar zonnige persoonlijkheid en onmiskenbare charme, een trouwe metgezel en een echte aanwinst in het leven van onze roedel is.