Skip to main content

Mowies

Mabel


Mabel

Mabel vom Ulmer Haus

Geboren, 24 december 2022
Teef
Mabel is ongeveer:
65% Mopshond en 35% Whippet

Mabel is een prachtige Mowie met een opvallende beige kleur. Ze is een mix van 65% Mopshond en 35% Whippet, wat haar een unieke uitstraling geeft. Met haar grote, expressieve ogen en haar lieve snuitje, steelt ze de harten van iedereen die haar ontmoet.

Maar Mabel is niet alleen mooi van buiten, ze heeft ook een geweldig karakter. Ze is ontzettend aanhankelijk en geniet ervan om bij mij te zijn. Ze volgt me overal in huis en ligt graag dicht bij me in de buurt. Of je nu op de bank zit te lezen of aan het werk bent, Mabel is altijd naast me. Een van Mabel's favoriete bezigheden is spelen. Ze is dol op interactie en geniet van allerlei soorten spelletjes. Of het nu gaat om het achtervolgen van een bal, het spelen van trekspelletjes of het jagen op speeltjes, ze is altijd in voor wat speelplezier. Mabel is speels en energiek, wat haar een geweldige metgezel maakt voor actieve spelletjes in de tuin of lange wandelingen in het park.

Wat Mabel echt bijzonder maakt, is haar liefdevolle aard. Ze is altijd blij en enthousiast om mensen te ontmoeten, zowel bekenden als vreemden. Ze begroet iedereen met kwispelende staart en een vrolijke glimlach. Mabel kan een bron van vreugde en comfort zijn, omdat ze haar liefde onvoorwaardelijk en zonder reserves deelt. Met haar aanhankelijke persoonlijkheid en liefdevolle karakter zal ze je hart veroveren en een onmisbaar lid van de Mowie familie worden.

Klik hier voor de afstamming, DNA gecertificeerd, van de Mowies, M Nest
Cees vom Ulmer Haus
beige
Mowie
Arron vom Ulmer Haus
zwart
Mowie
Whippet
Ireen vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Magnolia vom Ulmer Haus
beige
Mopshond
Hekuba Ton of Style
zwart
Mopshond
Gucci vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Andrea vom Ulmer Haus
brindle
Mowie
Whippet Whippet
Whippet
Ireen vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Bo-Jenuati Orpheus
zwart
Mopshond 
Yanka vom Ulmer Haus,
zwart
Mopshond