Skip to main content

Mowies

Georgina

Georgina

Georgina vom Ulmer Haus

Geboren, 2 november 2021
Teef
DNA profiel met ouderschapsverwantie
87,6 % Mopshond en 12,4 % Whippet
Embark getest

Georgina, een prachtig teefje met een elegante beige vacht, staat op het punt om moeder te worden. Ze is de dochter van Bowie, een trotse en gerespecteerde reu, en de verwachtingen voor haar eerste nest zijn hooggespannen.

Georgina is een liefdevol en aanhankelijk hondje. Ze is altijd in mijn buurt, klaar om mij haar onvoorwaardelijke liefde te tonen. Ze is rustig van aard en heeft een kalme uitstraling die een gevoel van sereniteit brengt. Ze geniet van lange wandelingen in de natuur, waar ze rustig haar omgeving verkent en geniet van de kleine geneugten van het buitenleven.

Haar vacht is een ware blikvanger. Met haar prachtige korte beige vacht straalt ze altijd een zekere elegantie uit. Haar vacht is glanzend en zacht, en wanneer ze door een kamer of tuin loopt, trekt ze alle aandacht naar zich toe. Haar verzorgde uiterlijk weerspiegelt haar innerlijke gratie en zorgt ervoor dat iedereen die haar ziet, gefascineerd is door haar verschijning.

Nu is het tijd voor Georgina om haar moederschap te omarmen. Terwijl ze zich voorbereidt op de komst van haar eerste nestje, is ze opgewonden en vol verwachting. Ze heeft mij al laten zien hoe zorgzaam en beschermend ze kan zijn, en ze zal ongetwijfeld een geweldige moeder worden voor haar toekomstige pups.

Georgina's karakter, gecombineerd met haar prachtige uiterlijk, maken haar een bijzonder hondje. Ze is een ware aanwinst voor mij en een bron van vreugde en genegenheid. Terwijl ze zich klaarmaakt om haar eerste nest half juni 2023 ter wereld te brengen, zal Georgina ongetwijfeld de harten van velen veroveren met haar liefde, toewijding en rustige persoonlijkheid.

Klik hier voor de afstamming, DNA gecertificeerd, van de Mowies, G Nest
Bowie vom Ulmer Haus
zwart
Mowie
Arron vom Ulmer Haus
zwart
Mowie
Whippet
Ireen vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Scarlet vom Ulmer Haus
beige
Mopshond
Brendas Mano Riestainis
beige
Mopshond
Kayleigh vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Maddy vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Hekuba Ton of Style
zwart
Mopshond
Ch. Rose's Go The Distance
beige
Mopshond
Ch. Oh What a Girl vom Sachsen Adel zwart
Mopshond
Gucci vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Yanosch of the Karma House
beige
Mopshond
Yonica vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond