Skip to main content

Mowies

Fionne


Fionne

Fionne vom Ulmer Haus

Geboren, 20 oktober 2021
Teef
DNA profiel met ouderschapsverwantie
78,2% Mopshond en 21,8% Whippet
Embark getest

Fionne is een prachtig teefje met een korte, beige vacht die haar elegantie benadrukt. Haar ogen stralen een zachte en verlegen uitdrukking uit, waardoor ze een mysterieuze charme heeft die mensen meteen betovert. Ze is een tweede generatie Mowie. Ondanks haar verlegenheid is Fionne ongelooflijk aanhankelijk. Ze vindt het heerlijk om dicht bij mij te zijn en zoekt altijd mijn gezelschap op. Ze kan urenlang naast me liggen en genieten van de warmte die een diepe band creëert. Haar liefdevolle aard maakt haar de perfecte metgezel voor degenen die behoefte hebben aan een zorgzame en trouwe vriend.

Fionne geniet van rustige wandelingen in de natuur, waar ze haar omgeving kan verkennen en haar nieuwsgierigheid kan bevredigen. Hoewel ze in het begin wat terughoudend kan zijn, opent ze geleidelijk haar hart voor nieuwe avonturen en ontmoetingen. Haar verlegenheid maakt haar speciaal en geeft haar een gevoeligheid die anderen vaak waarderen.

Als tweede generatie Mowie toont Fionne een uitzonderlijke intelligentie. Ze leert snel en heeft een natuurlijke drang om haar menselijke metgezellen te plezieren. Ik kan haar met gemak verschillende commando's leren, omdat ze altijd bereid is om te luisteren en te gehoorzamen.
Fionne is niet alleen een prachtige hond met een mooie vacht, maar ze heeft ook een hart van goud. Haar verlegenheid en aanhankelijkheid maken haar tot een unieke metgezel die zorgzaamheid en loyaliteit uitstraalt. Ze brengt vreugde in het leven van mij en laat mij zien hoe waardevol het is om een speciale band te hebben met een trouwe viervoeter zoals zij.

Klik hier voor de afstamming, DNA gecertificeerd, van de Mowies, F Nest
Arron vom Ulmer Haus
zwart
Mowie
Whippet  Whippet
Whippet
Ireen vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Bo-Jenuati Orpheus,
zwart
Mopshond
Yanka vom Ulmer Haus,
zwart
Mopshond
Wanneke vom Ulmer Haus
beige
Mopshond
Brendas Mano Riestainis
beige
Mopshond
Empire States of Mind Saules Simfonija, beige
Mopshond
Hera-Stela Mano Gautama,
beige
Mopshond
Magnolia vom Ulmer Haus,
beige
Mopshond
Hekuba Ton of Style,
zwart 
Mopshond
Gucci vom Ulmer Haus,
zwart 
Mopshond