Skip to main content

Mowies

Elfida


Elfida

Elfida vom Ulmer Haus

Geboren, 15 oktober 2021
Teef
Elfida is 91,4% Mopshond en 8,6% Whippet
DNA profiel met ouderschapsverwantie
Embark getest

Elfida is een teefje van de derde generatie Mowie. Zij is een buitengewoon aanhankelijke en speelse hond. Met haar kleine gestalte is ze een ware charmeur die gemakkelijk harten steelt. Haar genegenheid voor haar mij is onmiskenbaar en ze gedijt op menselijk gezelschap. Ze staat altijd klaar om knuffels te geven en geniet ervan om dicht bij haar geliefden te zijn.

Maar wat Elfida echt onderscheidt, is haar talent als een brokjes specialist. Ze is een ware meester in het vangen van brokjes die in de lucht worden gegooid. Met haar scherpe reflexen en behendige bewegingen weet ze elke hapvol perfect te vangen. Het spel van het gooien en vangen van brokjes is een bron van plezier en beloning voor haar.

Hoewel Elfida klein van formaat is, zit er geen gebrek aan energie in haar kleine lichaam. Ze houdt van rennen, springen en actief bezig zijn. Ondanks haar compacte formaat heeft ze een onuitputtelijke geest en een verlangen naar avontuur. Ze vindt het geweldig om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen.

Met haar unieke mix van aanhankelijkheid, vaardigheid in het vangen van brokjes en levendigheid brengt Elfida vreugde en opwinding in het leven van mij. Ze is een metgezel die nooit verveelt en altijd klaarstaat voor plezier en genegenheid. Elfida is een ware ster in het hart van iedereen die het geluk heeft haar te kennen.

Klik hier voor de afstamming, DNA gecertificeerd, van de Mowies, E Nest
Cees vom Ulmer Haus
beige
Mowie
Arron vom Ulmer Haus
zwart
Mowie
Whippet
Ireen vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Magnolia vom Ulmer Haus
beige
Mopshond
Hekuba Ton of Style
zwart
Mopshond
Gucci vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Scarlet vom Ulmer Haus
beige
Mopshond
Brendas Mano Riestainis,
beige
Mopshond
Empire States of Mind Saules Simfonija,  beige 
Mopshond
MopshondHera-Stela Mano Gautama
beige 
Mopshond
Kayleigh vom Ulmer Haus
zwart 
Mopshond
Bo-Jenuati Orpheus
zwart
Mopshond 
Babette vom Ulmer Haus
zwart 
Mopshond