Skip to main content

Mowies

Cees


Cees

Cees vom Ulmer Haus

Geboren, 23 Oktober 2020
Reu
DNA profiel met ouderschapsverwantie
Cees is 79% Mopshond 21% Whippet
Embark getest

Cees, is een ondeugende 2de generatie van de Mowies, een hond die zijn eigen pad volgt. Hij speelt het liefst alleen (behalve met pups, die vindt hij geweldig) en geniet van zijn eigen gezelschap. Met een iets dikkere vacht dan de meeste Mowies, voelt Cees zich comfortabel in alle weersomstandigheden.

Wat Cees echt uniek maakt, is zijn eigenzinnige karakter. Hij luistert alleen als hij er zin in heeft en lijkt soms een beetje eigenwijs te zijn. Maar dat maakt hem juist charmant. 

Hij heeft een ondeugende sprankeling in zijn ogen die zijn avontuurlijke aard weerspiegelt.

Hoewel Cees het liefst alleen speelt, heeft hij een zachtaardige kant als het gaat om zijn pups. Hij is meerdere keren vader geworden van prachtige puppy's en toont een ongelooflijke zorgzaamheid en bescherming voor zijn kleintjes. Het is een genot om hem te zien spelen met zijn nakomelingen, spelend en ravottend met hen in de zon.

Daarnaast staat Cees bekend als een vroege vogel. Hij is altijd als een van de eersten wakker in huis. Terwijl de wereld nog slaapt, geniet hij van de zon die opkomt en wekt dan snel de anderen met zijn geblaf. Met zijn ondeugende karakter, zelfstandigheid en liefde voor zijn pups is Cees een buitengewone hond die de harten van velen heeft gestolen. Zijn unieke persoonlijkheid en charme maken hem een waardevol lid van de Mowie-gemeenschap.

Klik hier voor de afstamming, DNA gecertificeerd, van de Mowies, C Nest
Arron vom Ulmer Haus
zwart
Mowie
Whippet Whippet
Whippet
Ireen vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Bo-Jenuati Orpheus
zwart
Mopshond

Yanka vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond

Magnolia vom Ulmer Haus
beige
Mopshond
Hekuba Ton of Style
zwart
Mopshond
Ch. Rose's Go The Distance
beige
Mopshond
Ch. Oh What a Girl vom Sachsen Adel
zwart
Mopshond

Gucci vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond

Yanosch of the Karma House
beige
Mopshond

Yonica vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond