Skip to main content

Mowies

Bowie


Bowie

Bowie vom Ulmer Haus

Geboren, 29 Augustus 2020
Reu
DNA profiel met ouderschapsverwantie
Bowie is 75% Mopshond en 25% Whippet
Embark getest

Bowie is een zwarte reu van de 2de Mowie generatie, een prachtige hond met een unieke uitstraling. Met zijn glanzende vacht en zelfverzekerde houding trekt hij de aandacht van iedereen die hem ontmoet. Maar er is meer dan alleen zijn uiterlijk dat Bowie speciaal maakt.

Hij is al verschillende keren vader geworden van prachtige pups. Zijn erfgoed is duidelijk te zien in de nakomelingen die hij heeft voortgebracht, die zijn kenmerkende eigenschappen en charme dragen. Hoewel Bowie van nature een actieve hond is, is zijn grootste hobby wandelen. 

Hij houdt ervan om nieuwe plekken te verkennen, zijn neus achterna te gaan en zijn energie vrijelijk te uiten tijdens lange wandelingen in de natuur. Wandelen is niet alleen een fysieke activiteit voor Bowie, maar ook een manier om zijn zintuigen te prikkelen en zijn geest te stimuleren.

Maar bovenal staat Bowie bekend als een echte vriend. Hij heeft een zachtaardige en liefdevolle persoonlijkheid die onvoorwaardelijke genegenheid biedt aan degenen om hem heen. Hij begrijpt de emoties, biedt troost met zijn knuffels, kortom hij is altijd in de buurt.  Bowie een buitengewone hond die het hart van iedereen die hem ontmoet verovert. Hij belichaamt de essentie van een trouwe metgezel en laat zien hoe een hond een onmisbare vriend kan zijn in het leven van zijn menselijke gezin. 

Klik hier voor de afstamming, DNA gecertificeerd, van de Mowies, B-Nest
Arron vom Ulmer Haus
zwart
Mowie
Whippet Whippet
Whippet
Ireen vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Bo-Jenuati Orpheuszwart
Mopshond
Yanka vom Ulmer Haus,
zwart
Mopshond
Scarlet vom Ulmer Haus
beige
Mopshond
Brendas Mano Riestainis
beige
Mopshond
Empire States of Mind Saules Simfonija, beige
Mopshond
Hera-Stela Mano Gautama
beige
Mopshond
Kayleigh vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond
Bo-Jenuati Orpheus
zwart
Mopshond
Babette vom Ulmer Haus
zwart
Mopshond

Bella samen met haar broer Bowie op stap.