Skip to main content

Mowies

Arron


Arron

Arron vom Ulmer Haus

Geboren, 30 November 2019
Reu
DNA profiel met ouderschapsverwantie
Arron is 50% Mopshond en 50% Whippet
Embark getest

Arron is een charmante reu. Hij heeft een glanzende, zwarte vacht die zijn fijne karakter perfect weerspiegelt. Deze unieke combinatie van rassen (Mopshond x Whippet) heeft geleid tot een hond met een buitengewone uitstraling. De prachtige vacht van Arron is een lust voor het oog. Hij heeft een zijdezachte vacht die perfect past bij zijn elegante lichaamsbouw. De combinatie van zijn zwarte kleur en zijn unieke raskenmerken maken hem werkelijk adembenemend om naar te kijken.

Met zijn ondernemende persoonlijkheid is Arron altijd klaar voor nieuwe avonturen. Hij houdt ervan om de wereld te verkennen en staat open voor nieuwe ervaringen.

Zijn nieuwsgierigheid kent geen grenzen en hij is altijd bereid om nieuwe vrienden te maken.

Arron is al meerdere keren vader geworden. Zijn nakomelingen hebben vaak dezelfde mooie vacht geërfd, samen met zijn vriendelijke karakter.
Hij vindt het heerlijk om tijd door te brengen met mij, knuffels te ontvangen en te genieten van mijn gezelschap.

Naast zijn uiterlijke schoonheid, heeft Arron ook een hart van goud. Hij is zachtaardig en vriendelijk jegens mensen en andere dieren. Arron geniet van activiteiten zoals lange wandelingen in het park. Hij heeft een goede dosis energie en enthousiasme, wat ervoor zorgt dat hij altijd in beweging is en klaar staat voor leuke activiteiten. Deze bijzondere hond heeft een speciale plek in mijn hart veroverd. Arron is een metgezel voor het leven.

Als je Arron ontmoet, kun je niet anders dan onder de indruk zijn van hem.