Mowies

Nieuws

Februari 2023

 • 3 februari 2023

  Moss en Max

  Moss en Max zijn nu aan de beurt voor extra foto's. Ze vonden het heel leuk. Op het laatst zat Max te gapen en wilde niet meer. Moss kon er geen genoeg van krijgen, heerlijk zijn de mannen. Echt genieten.

  Geniet van de foto's, bij beide staan verschillende nieuwe foto's.

 • 1 februari 2023

  Mees en Milton

  Vandaag leuke foto's van Mees en Milton. De twee mannen zijn geweldig met elkaar. Geniet van de foto's

Januari 2023

 • 31 januari 2023

  Igone is jarig

  Vandaag is Igone jarig, officieel heet ze Ireen vom Ulmer Haus. Zij is de stammoeder van de Mowies en daarom extra aandacht vandaag  voor haar op deze website. Kijk ook eens bij de Mpshonden voor meer foto's en informatie

 • 31 januari 2023

  Gelukkige baasjes

  Er zijn weer nieuwe foto's van de gelukkige baasjes, Geniet van de foto's

  Lynn

  Ike

 • 30 januari 2023

  Nieuwe foto's pups

  Er zijn weer nieuwe foto's van de pups. Ze zijn geweldig en spelen al heel leuk met elkaar. Vandaag extra foto's van

  Milton 

  Milo

 • 25 januari 2023

  Meeting 2023

  Wij hebben goed nieuw, de jaarlijske Meeting voor Mopshonden, Retromopsen en Mowies gaat door op  23 april 2023. Binnenkort is er meer nieuws en kunnen jullie ook weer ingeschrijven voor deze dag. Het is altijd heel gezellig om broer en zussen van het nest weer te ontmoeten.

  Kijk maar eens naar de Meeting van 2022

   

 • 21 januari 2023

  Nieuwe foto's Mindy, Marlyn en Mabel

  Vandaag de andere portretjes van de teefjes. Mindy, Marlyn en Mabel waren aan de beurt, wat worden ze leuk. Ze zijn vandaag alweer 4 weken geworden en beginnen echt met elkaar te spelen. Geniet van ze.

  Mindy

  Marlyn

  Mabel

   

   

 • 20 januari 2023

  Nieuwe foto's Miranda en Merel

  Eindelijk tijd gevonden voor de portretjes van de teefjes. Vandaag Miranda en Merel, wat worden ze leuk. Morgen de andere drie meisjes en dan hebben ze allemaal extra foto's. Ze worden morgen alweer 4 weken, ze eten, slapen en spelen, echt heel erg leuk.

  Foto's Miranda

  Foto's Merel

 • 18 januari 2023

  Nieuwe foto's teefjes

  Vandaag aandacht besteed aan de teefjes. De puppy buik is goed zichtbaar. Ze beginnen te eten, dat is heel fijn. Bij alle pups staan nu nieuwe foto's, geniet ervan.

 • 17 januari 2023

  Nieuwe foto's reutjes

  Vandaag aandacht besteed aan de reutjes. Miranda (van Retromopsen) heeft geholpen en dat vonden ze echt spannend. Mees vond het wel echt geweldig, hij wilde wel slapen op de hand. Morgen komen de teefjes aan de beurt. Geniet van de foto's, ze worden echt heel leuk.

   

 • 16 januari 2023

  Moss vom Ulmer Haus

  Als laatste van de mannetjes foto's van Mosje. Het is een heel lief wat kleiner mannetje. Hij heeft een heel klein beetje wit aan z'n kinnetje wat me doet denken aan mijn vroegere Moskito. Leuk om te zien. Deze week komen de dames aan de beurt, blijft ze volgen dus. 

 • 16 januari 2023

  Nieuwe baasjes

  Het is zo fijn dat de nieuwe baasjes zo blij zijn met hun kleine lieveling. Vandaag weer wat nieuwe foto's van:

  Kathy

  George

   

 • 15 januari 2023

  Micca vom Ulmer Haus

  Goedemorgen, Micca vindt het toch echt wel heel vroeg voor de fotoshoot, maar ja zo kan het gaan op zondag. Er komt puppybezoek dus je moet wel vroeg opstaan. Zin had hij niet. We hebben toch wat leuke foto's gemaakt van hem, nu maar snel naar moeder Andrea om te drinken.

 • 14 januari 2023

  Milton vom Ulmer Haus

  Vandaag was het de beurt aan Milton. Ja en dan ben je alleen, met een maiskolf, wat moet je er eigenlijk mee. Elke kant heeft hij bekeken en uiteindelijk kwam naar mij toegekropen. Milton is inmiddels alweer 3 weken en de tijd is heel snel gegaan. Hij begint te eten en wat te luisteren ook. Milton heeft iets brindle in zijn vracht wat hem wel apart maakt. Meer foto's zien van Milton, ga dan naar zijn eigen pagina. Hij is nog beschikbaar.

 • 13 januari 2023

  Max vom Ulmer Haus

  Vandaag extra in de spotlights Max. Hij is rustig, vriendelijk en al heel attent. Voor zo'n jonge leeftijd (bijna 3 weken) is dat bijzonder. Het is heel leuk om elke keer 1 pupje eruit te nemen en te fotograveren. Andrea is wel zeer oplettend of alles wel goed gaat, maar dat hoort natuurlijk ook zo als moeder. Inmiddels is Max gereserveerd. Geniet van meer foto's.

 • 12 januari 2023

  Archief nieuwsbrieven 2022

  We hebben het archief van de nieuwsbrieven 2022 helemaal online.
  Er staan vele weetjes in en veel nieuws wat er op dat moment ook speelde.
  Geniet ervan. Ook interesse in onze nieuwsbrief, meld u dan aan.
  De 15de van elke maand gaat hij de deur uit.

 • 12 januari 2023

  Nieuwe foto's pups verhuisd

  Het is altijd leuk om weer foto's te krijgen van de pups die verhuisd zijn.
  Zo kun je ze goed volgen en hun ontwikkeling is altijd weer verrassend.

  Vandaag nieuwe foto's bij
  Eppo
  Lilian

 • 11 januari 2023

  Maak kennis met Milo

  Milo is een hele leuke pup. Als eerste de ogen open en als eerste snuffelen aan het vlees. Hij is heel ondernemend. Milo heeft hele leuke witte vlekken wat het een echte clown maakt. Milo is 65% Mopshond en 35% Whippet.
  Hij is inmiddels gereserveerd.

 • 10 januari 2023

  Gezichten

  Vandaag heb ik wat extra aandacht besteed aan de gezichten van de Mowie. Hoe zit het nu eigenijk met de F1 of F3? Door middel van foto's wordt het allemaal veel duidelijker en kan je ook beter kiezen wat wil ik nu.

 • 9 januari 2023

  Maak kennis met Mees

  Vandaag extra aandacht voor Mees. Hij is het kleinste manneke uit het nest. Mees is als eerste geboren en was ook de kleinste maar hij begint nu aan een echte inhaalslag. Mees heeft een beetje een brindle kleur met een wit voetje en een wit pootje. Hij laat niet over zich heen kruipen, het zal vast een mooie reu worden. Mees is 65% Mopshond en 35% Whippet.

  Mees is nog beschikbaar.
  Bij interesse bel (06 - 41911507) of mail me gerust (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 • 8 januari 2023

  Lilian is verhuisd

  Gisteren was dan echt de dag, Lilian is verhuis. Wij wensen haar heel veel plezier in haar nieuwe huisje. Geniet van haar nieuwe foto's

 • 6 januari 2023

  Vele nieuwe foto's

  Er staan weer nieuwe foto's op de pagina's van de pups van Andrea. Ze zijn 1,5 week jong en bij sommige gaan de oogjes open. Heel leuk om te zien dat het al hondjes binnen te worden. Andrea verzorgd ze heel goed en let de hele dag op of alles naar wens gaat, echt gaaf om te zien.
  klik op de namen van de pups om alle foto's te zien.

 • 4 januari 2023

  Foto's van de reutjes van Andrea

  Vandaag foto's gemaakt van de reutjes van Andrea. Milo heeft als eerste zijn oogjes open en wilde eigenlijk gelijk al overal heen. Het gaat snel met de mannen. Geniet van ze.

 • 3 januari 2023

  Foto's van de teefjes van Andrea

  Vandaag foto's gemaakt van de teefjes van Andrea, wat worden ze toch leuk, echt genieten. Onder de namen staan ze. Geniet ervan. Morgen komen de reutjes aan de beurt.

 • 2 januari 2023

  Nieuwe foto's bij baasjes

  Een heel gelukkig Nieuwjaar voor iedereen en alle Mopsen, Retromopsen en Mowies.

  Nieuwe foto's van:
  Kristy
  George

 • 1 januari 2023

  Andrea is moeder geworden

  We hebben er even op moeten wachten (Andrea is inmiddels alweer 3 jaar) maar......in de Kerstnacht is Andrea bevallen van 11 pups, 6 reutjes en 5 teefjes. Wat een wonder. Andrea verzorgd ze echt geweldig.