Skip to main content

Mowies

Contact


Contact

Verdriet

"Verdriet is de prijs die we betalen voor liefde"
(Koningin Elizabeth)


Hoor ik dit nu goed? Ik slinger mijn computer aan en ga op zoek en ja daar staat het. Verboden om te fokken met kortsnuiten maar erger nog ook het verbeteren van deze rassen is verboden, ja jullie lezen het goed, verbeteren is ook verboden. Zijn de mensen zo dom om te denken dat een goed aanwezige neus geen tijd kost. In vier jaar is dit niet te verwezenlijken (de teef moet namelijk 2 jaar zijn om een nestje ermee te fokken en je wilt toch toch kijken wat deze nakomelingen weer geven).
Het antwoord is kort, ja ze zijn zo dom en zeker ook zo kortzichtig. (grappig, dit wel weer kort!)

Eigenlijk wil ik er geen woorden meer aan besteden, ik wil ook niet meer verdrietig zijn om wat niet meer mag. Ik wil blij zijn met wat ik heb gehad en blijf proberen mooie, gezonde honden te fokken met een Mopshonden karakter.
Mijn passie, mijn leven, mijn alles.
Monique

Monique Jansen
Mgr. Hendriksenstraat 6
7031 HN Nieuw Wehl /  Wehl (gemeente Doetinchem)
Mobiel: 06 4191 1507

Wilt u weten of er pupjes beschikbaar zijn of heeft u een andere vraag, stuur mij gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u foto's mailen, klik dan hier.

Heeft u interesse in een pup?

Zin in een kopje koffie? Bel me dan voor een afspraak. Het is in principe altijd mogelijk om vrijblijvend mijn Mowies te komen bekijken.